Hirdetmények

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2020-03-23

KEDVES SZÜLŐK! Nyáron változik a rendelési idő!
A korona vírus miatt még járvány veszélye miatt javasolt az orvos-beteg találkozó minimálisra való lecsökkentése.
Emiatt kérjük, hogy CSAK ELŐZETES TELEFONEGYEZTETÉS UTÁN jöjjenek a betegrendelésre.Egyenlőre minden esetben telefonos egyeztetés szükséges!!! +36-20-9355-385 és vagy 06-23-310-164
Előre még nem foglalható időpont!!
Kontrollra a korábban visszarendelt esetben csak akkor jöjjenek, ha a gyermek rosszabbul van! A megkezdett therapia szükség szerint tovább folytatható. Bizonytalanság érzése esetén telefonáljon a doktornőnek (+36-20-9355-385)
KÉRJÜK, HOGY HA ÚGY ÍTÉLI MEG, HOGY A GYERMEKE JOBBAN VAN, TÖRÖLJE AZ ELŐZETES FOGLALÁST.
Szíves megértését köszönöm Dr. Juhász Zsuzsa

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2020-03-16

Megváltozik a rendelés / tanácsadás menetrendje 03.16-tól:

KEDVES SZÜLŐK ÉS GYEREKEK!
Az új típusú koronavírus járvány megfékezésére a kormányzat által kihirdetett veszélyhelyzet és a deklarált személyes izolációs ajánlások alapján új, egyéni eljárásrendet kell bevezetni a rendelésen: miniszteri utasítás alapján orvosi ellátás csak akkor kerül elvégzésre, ha arra sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) kerül sor. Az intézkedések az Önök, gyermekeik és a lehetőség szerinti minél tovább fenntartható alapellátás biztosítása céljából történnek.
Mivel a fertőzések átadásának különösen kedveznek az orvosi várótermek, az ott zárt helyen történő várakozások, EZÉRT 2020.03.16-TÓL A KÖVETKEZŐ VÁLTOZÁSOK LÉPNEK ÉLETBE:
BETEGRENDELÉS
– KORONAVÍRUS GYANÚ esetén TILOS A RENDELŐBE JÖNNI! Telefonon kell egyeztetni velünk, vagy a zöldszámot (06-80/277-455, 06-80/277-456) hívják!
– A VÁRÓTERMBEN csak 1 szülő kisérjen 1 beteg gyermeket.
– Az IDŐPONTFOGLALÁST átmenetileg leállítjuk. Mivel CSAK sürgős esetekben történik ellátás, ezért több napra előre NE foglaljon időpontot!
– A rendelésre KIZÁRÓLAG INDOKOLT ESETBEN JÖJJÖN, jelenleg a „csak nézzünk rá..”, halasztható megbeszéléseket, régóta fennálló panaszokat e-mailben egyeztetjük. Amennyiben bizonytalanok az orvosi vizsgálat indokoltságát illetően e-mailen, esetleg telefonon a rendelési idő kezdetén tudunk egyeztetni.
– Az egészségügyi személyzettel való KONTAKTUS SZINTÉN MINIMALIZÁLÁSRA KERÜL: csupán a legszükségesebb vizsgálatokra, kikérdezésre, terápiás javaslatokra korlátozódik.
– Kérjük, hogy mindenki a rendelőbe lépés előtt KÉSZÜLJÖN FEL AZ ALÁBBI KÉRDÉSEKRE (ezt nem csak járvány esetén fontos tudni!):
miért érkezett, mi a panasza
mióta tart
kivel érintkezett
mit tett eddig a gyógyulás érdekében
milyen gyógyszerek, gyógykészítmények vannak otthon
– HÁZNÁL történő vizsgálat KIZÁRÓLAG orvos által indokolt esetben történik.
--Receptet a megszokott módon e-mailon kérhetnek a drjuhaszzs@citromail.hu címezve
– Mivel az oktatási intézmények zárva tartanak, IGAZOLÁST NEM ADUNK KI.
– TÁPPÉNZ KIZÁRÓLAG BETEGSÉG ESETÉN ADHATÓ. Azokban az esetekben, amikor a szülő nem tudja megoldani a gyermekfelügyeletet és emiatt maradna otthon, akkor táppénz NEM adható (rendelet írja elő).

TANÁCSADÁS
– Egyszerre CSAK 1 CSALÁD tartózkodhat a váróban.
– Egy gyermekkel CSAK EGY HOZZÁTARTOZÓ jöhet.
– Kötelező védőoltásokat (különösen 1 éves kor alatt), és agyhártyagyulladás-, valamint bárányhimlő elleni oltást tervezetten NEM HALASZTUNK, hiszen az a célunk, hogy a védőoltással megelőzhető betegségeket se kapják el a csecsemők! A védőoltás NEM gyengíti az immunrendszert, így nincs befolyással arra, hogy jelenleg koronavírus járvány van-e. Influenza szezon vagy helyi bárányhimlő “járvány” esetén sem halasztjuk a védőoltások beadását, nincs ez így másként most sem.
ÚJSZÜLÖTT LÁTOGATÁS
– Időben CSAK AZ ÚJSZÜLÖTT VIZSGÁLATÁRA korlátozódik. A részleteket telefonon egyeztetjük.
Kívánom, hogy mindenki bölcsen és türelemmel álljon hozzá a kialakult helyzethez. Védjük magunkat és a másikat, segítsünk egymáson!
Köszönjük az együttműködést.
DR.Juhász Zsuzsanna
Verebesné Seres Monika, Anna Apáthy

Korábbi hirdetmények

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2020-05-28

Kedves Szülők, Betegek!
Tájékoztatni szeretnénk mindenkit a pünkösdi hétvégével kapcsolatos gyógyszer/ beutaló kéréssel kapcsolatban. Kizárólag Május 27.-e szerda 9 óráig e-mailen leadott kéréseket tudjuk teljesíteni szabadság miatt. Aki ez időpont után ír e-mailt ő csak a következő munkanap Június 2-a kedd 14 óra után tudja átvenni a kért receptet/beutalót.
Sürgős esetben a doktornőt kell hívni.
Megértésüket köszönjük.

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2020-03-20

KEDVES SZÜLŐK ÉS GYEREKEK!

Az új típusú koronavírus COVID19 miatt kialakult járvány helyzetre való tekintettel

INTERNETES IDŐPONT FOGLALÁSRA TÖBB NAPPAL ELŐRE NINCS LEHETŐSÉG!!

MINDEN AKUT ÉS SÜRGŐS ESETBEN TELEFONOS EGYEZTETÉS SZÜKSÉGES!!!
+36-20-9355-385 ÉS /VAGY 06-23-310-164

Szíves megértésüket és türelmüket köszönöm Dr. Juhász Zsuzsanna

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2018-10-16

3. Fejlesztések, újdonságok az ERODIUM betegbehívó renszerben 3. ERODIUM kártyával rendelkező páciensek részére


Az időpontra érkezők kezelése: ők továbbra is a várótermi terminálon jelzik érkezésüket.

Nagy könnyebbséget kapnak azok az egészségtudatos páciensek, akik már eddig is csak bejelentkezéshez és a behívásuk előtt nem sokkal keresték fel a várótermet, a két időpont között máshol tartózkodtak, ugyanis ők mostantól egy utat megspórolnak a rendelőbe.

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2018-10-16

2.Fejlesztések, újdonságok az ERODIUM betegbehívó renszerben 2. ERODIUM kártyával rendelkező páciensek részére

Aki otthonról-internetes bejelentkezéssel áll be a várakozók közé, az ezzel vállalja, hogy a szintén online elérhető Élő várólista funkción keresztül figyeli a várakozók számát és a saját pozícióját a várólistában, és gondoskodik arról, hogy amikor őt szólítják, akkorra a váróterembe megérkezzen - így a várakozás idejét bárhol, akár otthonában is töltheti.

Nagy könnyebbséget kapnak azok az egészségtudatos páciensek, akik már eddig is csak bejelentkezéshez és a behívásuk előtt nem sokkal keresték fel a várótermet, a két időpont között máshol tartózkodtak, ugyanis ők mostantól egy utat megspórolnak a rendelőbe.

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2018-10-16

1. Fejlesztések, újdonságok az ERODIUM betegbehívó renszerben 1. ERODIUM kártyával rendelkező páciensek részére

A várótermi zsúfoltság csökkentése érdekében új – otthonról intereten történő bejelentkezés vált lehetővé. hogy a pácienseknek ne kelljen sorra kerülésükig mind a váróteremben várakozniuk.

Az Erodium kártyával rendelkező páciensek webes felületén (melyet otthonról vagy okostelefonról bárhonnan kényelmesen elérnek) lehetőségük van a rendelés első 90 percében a rendelő felkeresése és a várótermi terminál használata nélkül othonról interneten bejelentkezni és beállni a várakozási sorba.

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2020-06-29

ÉRTESÍTEM KEDVES BETEGEIMET,

hogy2020. június 29. – 2020. július 03. ig

szabadságon leszekHelyettesítő orvos: Dr. Lőrincz RitaA RENDELÉSI IDŐ VÁLTOZIK!!MINDEN MEGJELENÉS ELŐTT A KÖVETKEZŐ

TELEFON-SZÁMON KELL EGYEZTETNI

06-23-310-164

reggel 8 óra és 10 óra között

Internetes időpont foglalásra több nappal előre még nincs lehetőség!!RENDELÉSI IDŐ:

06.29. Hétfő 9,30 – 11,30

06.29. Kedd 9,30 – 11,30

07.01.Szerda nincs rendelés a Semmelweis nap miatt!!

07.02.Csütörtök 9,30 – 11,30

07.03.Péntek 9,30 – 11,30

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2020-05-11

Kedves Szülők, Betegek!
Tájékoztatni szeretnénk mindenkit a pünkösdi hétvégével kapcsolatos gyógyszer/ beutaló kéréssel kapcsolatban. Kizárólag Május 27.-e szerda 9 óráig e-mailen leadott kéréseket tudjuk teljesíteni szabadság miatt. Aki ez időpont után ír e-mailt ő csak a következő munkanap Június 2-a kedd 14 óra után tudja átvenni a kért receptet/beutalót.
Sürgős esetben a Doktornő a +36-20-935-5385 telefonszámon elérhető
Megértésüket köszönjük.

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2017-12-07

Amennyiben nem tudott előre időpontot foglalni és a személyes bejelentkezés során azt tapasztalja, hogy sokan vannak ön előtt, nem kell feltétlenül a betegváróban a helyszínen várakoznia.
1. Erodium kártya birtokában INTERNETEN IS KÖVETHETI AZ ÉLŐ RENDELÉSI INFORMÁCIÓ MEGTEKINTÉSÉVEL, hogy hányan várnak még ön előtt betegellátásra és, hogy körülbelül mikorra kerülhet sorra.
2. Rövid fejszámolás után (sorszám x 5 perc/beteg) kiderül, hogy mikorra érdemes visszajönnie.
Amennyiben elszámolta magát és már betegellátásra behívtuk, akkor még egyszer regisztrálnia kell.
MINDENKI, AKI A RENDELÉSI IDŐ ALATT BETEGRENDELÉSRE BEJELENTKEZETT ORVOSI ELLÁTÁSRA KERÜL, NEM KÜLDÜNK EL SENKIT!!!

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2017-12-07

Amennyiben nem tudott előre időpontot foglalni és a személyes bejelentkezés során azt tapasztalja, hogy sokan vannak ön előtt, NEM JELENTI AZT, hogy lemarad a betegrendelésről és nem kap orvosi ellátást.
Minden esetben kérjük a türelmét a várakozás miatt.

MINDENKI, AKI A RENDELÉSI IDŐ ALATT BETEGRENDELÉSRE BEJELENTKEZETT ORVOSI ELLÁTÁSRA KERÜL, NEM KÜLDÜNK EL SENKIT!!!

Gyorsíthatja a rendelés menetét, ha csak sürgős és halaszthatatlan esetben telefonál, ha nem kopogtat be, zavarva ezzel a másik beteg ellátását, ha gyermekét megpróbálja lefoglalni játékkal, mesével és nem engedi zajongani, hangoskodni.

Dr. Juhász Zsuzsanna - 2017-12-07

A foglalt időpontokra érkezőket az automata behíváskor előnyben részesíti, amennyiben megérkezéskor az erodium kártyával, vagy a TAJ számmal regisztrál.

Az előre foglalható időpontok száma sajnos limitált, és a rendelés megkezdése előtt hat órával zárul az előre foglalás lehetősége.

Amennyiben elfogyott az előre foglalható időpontok száma, nem jelenti azt, hogy lemarad a betegrendelésről és nem kap orvosi ellátást.
Ebben az esetben a várótermi terminálon személyesen kell bejelentkezni. Mindenki, aki a rendelési idő alatt betegrendelésre bejelentkezett orvosi ellátásra kerül, nem küldünk el senkit. Ez esetben kérjük a türelmét a várakozás miatt.

2019.November 1-től bevezetésre kerül az alábbi rendelési idővel kapcsolatos módosítás:
A rendelés első 90 percében kizárólag a kontrollra visszarendelt betegek ellátása történik, melyhez időpontot mi adunk visszarendeléskor.
A rendelési idő második felében pedig az akut betegek ellátása történik.
Mindezekre azért van szükség, hogy a gyógyult és a beteg gyermekek ne keveredjenek.
Megértésüket kérjük és köszönjük türelmüket!