COVID

 
Kedves Szülők!
Az orvosi rendelőben már nem oltjuk covid ellen az 5-11 éves korosztályt.!
Az oltópontokra lehet menni, ami előtt előzetes regisztráció szükséges a https://vakcinainfo.gov.hu/ oldalon majd időpontfoglalás a https://www.eeszt.gov.hu/hu/covid-oltas-idopontfoglalas oldalon
 

Ügyfélkapu / EESZT regisztráció

 

Mi az EESZT és mire jó?

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) egy egységes informatikai környezet ami hatékony kommunikációt biztosít az egészségügyi ágazaton belül. A bejelentkezéshez ÜGYFÉLKAPU hozzáférésre van szükség, az ügyfélkapu regisztráció ingyenes. A rendszerbe már meglévő ÜGYFÉLKAPU azonosítóval léphetünk be, ahol a nap 24 órájában elérhetőek:

 

    Egészségügyi dokumentumok (egészségügyi ellátás során keletkezett leletek, ambuláns lapok, zárójelentések)

    Felírt elektronikus receptek (kiváltott és kiváltásra váró tételek)

    Elektronikusan kiállított beutalók

    Eseménykatalógus (az orvosi látogatások listája)

    COVID19 teszteredmények

 

ÜGYFÉLKAPU regisztráció menete

Az ügyfélkapus azonosító létrehozása egy regisztrációs eljárás, amelyet az ügyfél kezdeményezhet személyesen bármelyik regisztrációs szervnél, vagy elektronikusan. Aki rendelkezik 2016. január 1-ét követően kiállított érvényes személyi igazolvánnyal (elektronikus adatok tárolására alkalmas), az teljesen elektronikusan, a nap folyamán bármikor, személyes találkozás nélkül is elkészítheti saját ügyfélkapu azonosítóját.

 

Ügyfélkapus hozzáféréssel mind a szülő, mind a gyermek kell, hogy rendelkezzen. A regisztrációt így minden érintett fél számára el kell végezni.

 

Regisztráció E-SZEMÉLYI képes személyi igazolvány segítségével, elektronikusan

 

    Látogasson el a https://ugyfelkapu.gov.hu/regisztracio honlapra.